top of page

”Koko työurani ajan ihminen on ollut toimintani ytimessä, sillä kaikki elämässä tapahtuu ihmiseltä ihmiselle olipa kyse yrityksistä, työntekijöistä tai asiakkaista. Sydämeni sykkii paremmalle työelämälle, kehittyvälle johtajuudelle, asiakaskeskeisyydelle ja asiakkaan menestyksen rakentamiselle.”

myspeaker-minna-02-sam_jamsen_edited_edited.png

Minulla on takana lähes 25 vuotta vaativissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä erilaisista digitalisaatio-, ohjelmisto- kuin palveluyrityksistäkin. Siirryn 1.8.2023 Sofigatelle Business Executive -rooliin vastuullani Business technology Projects -liiketoiminta.
 
Johdan merkityksellisyyteen pohjaten, tavoitteellisella ajattelutavalla yhdistäen sydämen ja pään, tunteet ja järjen. Uskon voimakkaasti, että avain onnistumiseen on valita joukkueeseen oikeat ihmiset ja tukea heitä menestyksen tiellä. Tiimillä, joka on täynnä onnellisia ja motivoituneita ihmisiä voi valloittaa vaikka maailman – ja rakentaa hyviä menestyviä yrityksiä.

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta upeiden Katri Helenan ja Siiri ’Äitee’ Rantasen kotiseuduilta. Kotiseutuni on iso osa minua, henkinen sielunmaisemani. Olen opiskellut Joensuussa digitaalista viestintää ja sittemmin Jyväskylän Yliopistossa eMBAn. Työelämä, johtajuus, ihmisten, niin asiakkaiden kuin oman tiimin kanssa toimiminen on kuitenkin ollut ehdottomasti vaativin ja kasvattavin korkeakouluni. Se on opettanut valtavasti ihmisyydestä, korostanut omien arvojen merkityksellisyyttä ja omaan näkemykseen uskomista.

Ihmisenä minua kuvataan usein positiivisena, energisenä ja päättäväisenä. Myers-Briggs Personality -tyypiltäni olen ENTJ.

Olen aktiivisesti mukana kolmessa podcastissa; Lähtijät, Myyntijohtajan aamukahvilla sekä Ei pelkkää puhetta. Olen myös yksi co-writereistä Menestys syntyy asiakaskokemuksesta - B2B-johtajan opas teoksessa (Alma Talent 2021).

Lisää infoa löydät
LinkedIn

B2B Asiakaskokemus
Lähtijät

bottom of page