top of page

”Koko työurani ajan ihminen on ollut toimintani ytimessä, sillä kaikki elämässä tapahtuu ihmiseltä ihmiselle olipa kyse yrityksistä, työntekijöistä tai asiakkaista. Sydämeni sykkii paremmalle työelämälle, kehittyvälle johtajuudelle, asiakaskeskeisyydelle ja asiakkaan menestyksen rakentamiselle.”

myspeaker-minna-02-sam_jamsen_edited_edited.png

Olen Minna, energinen muutos- ja kasvujohtaja sekä modernin asiakasarvoa tuottavan myynnin ja markkinoinnin puolestapuhuja.

Minulla on lähes 25 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja asiakkuusjohtamisen tehtävistä pääosin teknologia-alalta. Matkaan mahtuu myös muutama vuosi rekrytointien ja henkilöstön kehittämisen konsultointitehtäviä sekä  liiketoiminnan kehityshankkeita.

Päivätyössäni rakennan kaupallisen johtajan ja osakkaan roolissa tulevaisuutta kasvuyhtiö Taitopilvessä.
Sen lisäksi luotsaan toimitusjohtajana Hear Hear Mediaa, joka on vaikuttavien podcastien tuotantoyhtiö. Näiden lisäksi toimin mentorina, podcasterina, teen puhekeikkoja ja koulutan.

Olen urallani ollut rakentamassa B2B-myynti- ja markkinointiorganisaatioita liiketoiminnan kasvun moottoreiksi sekä modernisoimassa teknologiabrändejä asiakas-keskeisimmäksi. Sydämeni sykkiikin asiakaskeskeisyydelle ja asiakkaan menestyksen rakentamiselle. Olen tutkinut B2B -asiakaskokemuksen anatomiaa Jyväskylän yliopistossa ja olen yksi viidestä kirjoittajasta Suomen ainoassa B2B-asiakaskokemusta syväluotaavassa teoksessa "Menestys syntyy asiakaskokemuksesta – B2B-johtajan opas" (Alma Talent 2021). 

Olen intohimoinen hyvän, inhimillisen ja ihmiskeskeisen johtamisen puolestapuhuja, sillä ihmisyyttä kunnioittava johtaminen ja kulttuuri mahdollistavat tulevaisuuden paremman työelämän. Johdan itse merkityksellisyyteen pohjaten, tavoitteellisella ajattelutavalla yhdistäen sydämen ja pään, tunteet ja järjen. Uskon, että avain kasvuun ja menestykseen on ihmisissä. Tiimillä, joka on täynnä onnellisia ja motivoituneita ihmisiä voi valloittaa vaikka maailman – ja rakentaa menestyviä yrityksiä.

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta upeiden Katri Helenan ja Siiri ’Äitee’ Rantasen kotiseuduilta. Kotiseutuni on iso osa minua, henkinen sielunmaisemani, johon olen ankkuroitunut ja josta arvomaailmani – rehtiys, rehellisyys, ahkeruus ja inhimillisyys – kumpuavat.

Ihmisenä minut kuvataan usein positiivisena, energisenä ja päättäväisenä. Minulla on vahva intuitio ja rakastan pitkiä, filosofisia keskusteluja. Yrittäjäkollegani Ulla Jones ja Liisa Holma ovat nimenneet minut uuden ajan hannu karpoksi, sillä syväsukellan luontaisesti käsittelemään vaikeitakin työelämän aiheita ja haluan edistää oikeudenmukaisuutta häpeällistä hierarkiaa uhmaten.

Ihmisenä minua kuvataan usein positiivisena, energisenä ja päättäväisenä. Myers-Briggs Personality -tyypiltäni olen ENFJ.

Olen aktiivisesti mukana kolmessa podcastissa; Lähtijät, Myyntijohtajan aamukahvilla sekä Ei pelkkää puhetta.

Lisää infoa löydät
LinkedIn

Hear Hear Media

Taitopilvi
Lähtijät
B2B
Asiakaskokemus

bottom of page